Caută
Close this search box.

Dinamo, strivită acasă de fosta vedetă a Stelei! La 34 de ani a pus zgardă tuturor ”Cățelușilor Roșii”

FC Argeș a învins-o clar, detașat, pe FC Dinamo în deplasare, scor 2-0, într-o partidă contând pentru runda #7 din Liga 1.

Argeș a început mai bine meciul, iar Ișfan putea marca golul etapei, însă foarfeca mijlocașului a fost blocată de Sorescu (3).

În minutul 10, Cristi Tănase  (34 de ani, 40 de selecții în Naționala A. fosta vedetă a Stelei și a FCSB-ului, pentru care a marcat 162 de goluri) deschidea scorul cu o execuție sublimă din marginea careului. Mingea degajată de Greab a fost prelungită pe spate, cu capul, de Said până la Tănase. „Decarul” piteștenilor a preluat pe poziție viitoare și nu a stat pe gânduri. A șutat de la aproximativ 20 de metri direct în vinclu. Eșanu, portarul „câinilor”, a rămas fără reacție!

Au urmat replicile „câinilor”. Bordușanu, intrat în locul accidentatului Amzar, a șutat în Miguel de la 11 metri (41), iar Moldoveanu a ratat o șansă imensă în prelungirile primului act (45+1). Atacantul lui Bonetti l-a driblat pe Greab, dar a șutat în piciorul aceluiași Miguel, providențial pentru oaspeți.

Dinamo a alergat după egalare și în partea secundă, însă golul nu s-a lipit de alb-roșii. Neicuțescu a trimis milimetric pe lângă, pentru ca la faza imediat următoare Cristi Tănase să majoreze avantajul Argeșului (62). Dumitrașcu i-a așezat mingea la marginea careului, iar „Dodel” n-a iertat nici cu stângul: șut plasat perfect, la „lung”, ajungând la golul nr. 6 pentru FC Argeș.

Dinamo, locul 13 în acest moment, ajunge la 4 eșecuri consecutive în Liga 1. Pentru „câini” urmează derby-ul cu FCSB, care se va disputa peste două săptămâni, după pauza dedicată echipelor naționale.

FC Argeș obține a doua victorie în precedentele 3 runde și urcă pe poziția a 11-a.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri