Caută
Close this search box.

E incredibil! Cristiano Ronaldo s-a ”întors acasă”, în transferul bombă al anului

E o adevărată bombă a anului 2021 și e oficial!

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a întors pe Old Trafford, după 3 ani petrecuți la Juventus Torino și alți 9 ani la Real Madrid.

Celebra grupare Manchester United a anunțat transferul portughezului, care se întoarce, astfel, după 12 ani.

„Bine ai venit acasă, Cristiano”, au scris „Diavolii roșii” pe Instagram, după ce Cristiano a mai evoluat pe Old Trafford între 2003 și 2009, înaintea ”erei Real Madrid”!

În acea perioadă, Ronaldo a îmbrăcat de 196 de ori tricoul ”Diavolilor Roșii”, înscriind 84 de goluri pentru United.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitoarea sa destinație

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United pare iminent, dar lusitanul păstrează deocamdată misterul. Superstarul portughez a ajuns la Lisabona și a oferit o scurtă declarație de presă: „Veți afla în câteva ore”.

În ultimele 24 de ore toată lumea a vorbit despre mutarea atacantului pe Ettihad și chiar Pep Guardiola a lăsat să se înțeleagă că-l așteaptă pe portughez la Manchester City.

Conducătorii lui Juventus i-au transmis agentului Jorge Mendes că sunt dispuși să-l cedeze pe Ronaldo pentru 25 de milioane de euro, dar au cerut ca mutarea să se facă cât mai repede.

Manchester City nu-l mai transferă pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a părăsit vineri Italia și era așteptat să închidă transferul la Manchester City, dar înțelegerea a picat în ultimul moment și acum se vehiculează varianta că va reveni la Manchester United, formație pentru care a jucat 2003 și 2009.

Campioana Angliei a decis în cele din urmă să nu facă nicio ofertă oficială pentru jucătorul în vârstă de 36 de ani, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că pe fir a intrat United, jucătorul fiind dorit de managerul Ole Gunnar Solskjaer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri