Caută
Close this search box.

E RĂZBOI! Factură de 3.000 de lei în loc de 100, pentru 3 camere. Deși a făcut reclamație, femeia nu a primit răspuns de la Electrica!

Șirul facturilor uriașe la curent continuă. O altă factură, a unei femei din Brașov, a fost dezvăluită de Antena 3. E teroare și război. FEMEIA ARE 1600 LEI VENIT LUNAR.

De data aceasta, factura primită pentru electricitate a fost emisă pe numele unei femei din Brașov, în valoare de 3.000 de lei.

Deși în mod normal factura pentru electricitate nu depășește 100 de lei, luna trecută i s-a emis o factură de 3.000 de lei, pentru o casă cu trei camere.

Potrivit Antena 3, factura i-a fost umflată cu 4000 de KW.

Deși a făcut o sesizare, nu a primit niciun răspuns de la Electrica.

”M-am trezit cu o factură de 3 mii de lei pentru o lună. De obicei plăteam 100 de lei. Am făcut reclamație, am luat legătura cu cei de la companie, nu au venit să recitească contoarul. Eu nu pot să suport 3 mii de lei pentru o lună de curent. Venitul meu lunar este 1.600 lei, atât am pensie. am stat 3 ore la rând ca să fac o reclamație” ne-a spus brașoveanca Doina Mînzatu, în direct la Antena 3.

Factură la energie electrică de peste 27.000 de lei, primită de o familie din Alba Iulia

O familie din Alba Iulia a primit în acest sfârşit de săptămână o factură care le-a provocat un adevărat şoc, valoarea ei ridicându-se la 27.808 lei.

Potrivit Alba24.ro, familia a primit factura ” pentru un consum de nu mai puţin de 39.313 kwh, facturat în perioada 12 iulie 2021 – 10 august 2021, modul de stabilire a consumului fiind „citire index”.

Familia speră că nota de plată la factură este o greşeală care va fi remediată de furnizorul de energie electrică.

Tot în județul Alba, în luna iulie, un alt abonat a primi o factură la energie electrică în valoare de 207 milioane de lei.

Potrivit documentului, perioada de facturare este cuprinsă între 11 mai și 10 iunie 2021, iar suma de plată este de 207.866,32 de lei, de circa 3.500 de ori mai mare decât cea obișnuită, care în medie este de 60 de lei/lună, iar toate facturile pe ultimele 7 luni de zile au fost achitate – relatează Ziarul Unirea,

Premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că preţurile la energie nu vor fi plafonate şi a subliniat că România are nevoie de independenţă energetică. Premierul a avertizat companiile de stat care produc energie cu privire la profitarea de situaţia creşterii preţului la energie. „Nu vreau să descoperim că o parte din creșterea facturii la consumatorul final se datorează din transferul unor ineficiente”. Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri