Caută
Close this search box.

Fermierii protestează în Piața Victoriei

Fermierii protestează vineri, în Piața Victoriei.

Reprezentanți ai Uniunii Salvăm Țăranul Român, acuză lipsa de viziune și de programe pentru micii fermieri, care sunt în pragul falimentului.

Importurile masive de produse agroalimentare în special legume și fructe au sufocat producția internă. Lipsa de viziune și de programe pentru Micul fermier, nestimularea în mod real a asocierii în vederea integrării producției interne în lanțul scurt de aprovizionare a dus Ferma de Familie în pragul falimentului.

Siguranța alimentară a consumatorului Român este expusă și pusă în pericol. Țărani, intelectuali, muncitori, antreprenori în agri-business, consumatori, funcționari, dascăli, autorități, și cetățeni de bună credință ai acestei țări vă rugăm să alăturați și susțineți evenimentul nostru. Salvați Satul Românesc de la Faliment”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Organizatorii protestului vor aduce lădițe cu roșii, ardei și vinete pe care le vor expune în Piața Victoriei, militând pentru ”ieșirea din această situație critică și fără precedent în care se află țăranul român”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri