Caută
Close this search box.

Fostul membru CNA Radu Herjeu lucrează la Metropola TV, a cărei apariţie a susţinut-o

radu herjeu

Radu Herjeu, fost membru CNA, a devenit mai nou invitat permanent al postului Metropola TV. Postul aparține Primăriei Voluntari, fiins astfel controlat de cuplul Pandele-Firea.

Herjeu a devenit invitat permanent al emisiunii „Retrospectiva săptămânii”, care este realizată de George Ciubotaru.

Herjeu a fost printre cei care, în ianuarie 2021, cu o lună înainte să-i expire mandatul la CNA, a votat pentru ca Metropola TV să obțină licență națională. Herjeu a ajuns în CNA în anul 2015, fiind susținut de grupurile PSD din Parlament.

„Sigur că votul de azi e dat pe promisiuni, așa cum în general se face pentru proiecte noi sau pentru schimbări radicale de licență. Probabil că eu nu voi mai fi în CNA, dar cred că sunteți conștienți că viitoarea majoritate din CNA nu numai că va sta cu ochii pe dumneavoastră, să vadă dacă vă respectați promisiunile.

Deci sfatul meu este să vi le respectați și să faceți în timpul pe care vi l-ați propus să faceți ceea ce v-ați propus, astfel încât încrederea votului de astăzi să fi meritat”, le-a spus atunci Radu Herjeu celor de la Metropola TV.

În aprilie, Radu Herjeu a fost susținut de PSD, pentru un nou mandat de reprezentant al Parlamentului în CNA, însă a obținut un singur vot în comisiile reunite de Cultură ale Camerei Deputaților și Senatului. El s-a plâns că a fost dat deoparte în beneficiul unui fost deputat de dreapta.

”Pentru îndeplinirea promisiunilor electorale de depolitizare și profesionalizare a CNA-ului, majoritatea de dreapta din Comisiile reunite de mass media din Parlament a avut de ales între:

– un om cu 21 de ani de televiziune și radio, 6 ani de CNA (în care a propus 60% din toate amenzile date), 8 cărți publicate și 7 premiere de teatru, care n-a fost niciodată membru de partid sau angajat al vreunuia și

– un alt om, 16 ani politician (deputat) și fără nici o legătură cu audiovizualul. Pun pariu că n-o să ghiciți pe cine a ales”, a scris Radu Herjeu, pe Facebook.

Herjeu a împiedicat în numeroase rânduri acordarea de amenzi consistente posturilor Antena 3 și România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri