Caută
Close this search box.

George Simion, după ce un membru AUR ar fi fost prins cu droguri: „Nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”

george simion

Polițiștii au făcut o serie de verificări preliminare în cazul membrului aur care a fost depistat în Parlament cu un plic ce ar conține droguri, au cerut expertizarea substanței și au trimis dosarul la structura antidrog a Poliției. „Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru” a fost reacția liderului AUR. Președintele Senatului, Anca Dragu, a explicat că fapta membrului AUR este fără precedent.

George Simion, liderul AUR, spune că partidul său așteaptă o concluzie a anchetei, după care va fi luată o decizie. El a avut și o remarcă glumeață pe marginea subiectului:

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”.

Anca Dragu: Vom discuta cazul în Comisia de disciplină
Președintele Senatului, Anca Dragu, spune că AUR trebuie să ia măsuri în acest caz și că el va fi discutat în Comisia de disciplină.

„Ieri, la controlul regulamentar pentru accesul în clădirea Parlamentului, un angajat de la grup aprlamentar AUR a fost depistat cu substanțe interzise asupra lui, a fost retinut și predat politiei și este o anchetă în derulare.
Grupul AUR trebuie să facă ceva. Desigur, noi vom pune în discuție în comisia de disciplină acest caz, mai ales că trebuie să arătăm ca lucruri nu pot merge așa”, a declarat Anca Dragu.

Joi, un membru al partidului parlamentar AUR a fost dus din Parlament la poliție, după ce angajații SPP de la filtrul de securitate au găsit asupra lui un pliculeț cu substanță verde, care miroasea a marijuana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri