Caută
Close this search box.

Horaţiu Mălăele a fost ovaţionat de publicul SFR de la Iaşi

Horaţiu Mălăele a susţinut sâmbătă seara un spectacol pe scena Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, la finalul căruia a primit Premiul Special din partea organizatorilor Festivalului Serile Filmului Românesc.

Evenimentul s-a dorit a fi o reuniune între invitaţii speciali ai ediţiilor XI şi XII, între actorul Horaţiu Mălăele, cel care a primit Premiul Special al SFR 2020, şi prietenul său, actorul şi regizorul Ion Caramitru, care a primit Premiul Special 2021, Nici unul nici altul nu au reuşit să ajungă la Iaşi în momentul decernării premiului din motive medicale.

„Horaţiu Mălăele a venit în sfârşit la Iaşi, la Festivalul Serile Filmului Românesc. Din păcate anul trecut nu a reuşit să ajungă deoarece cu doar trei zile înainte de eveniment a aflat că este pozitiv la COVID-19. Anul acesta am reuşit să îl aducem şi să îi oferim trofeul de anul trecut. Ne-am bucurat tare mult pentru că a suplinit şi absenţa domnului Caramitru, care nu se simte foarte bine.

A fost o seară de excepţie, cu poezie, muzică, artă, cultură, dar şi lucruri despre filme. Trofeul este făcut manual de un artist plastic din Iaşi. E făcut cu mare drag pentru invitatul nostru”, a spus Andrei Giurgia, organizatorul SFR.

„Mă bucur că ne-am întâlnit aici. Am să vin ori de câte ori mă veţi chema. Îmi pare rău că lipseşte acest actor excepţional. Este un om tare deosebit. Îi urăm să fie bine. Probabil că va veni la anul să-şi ridice premiul.

Vă doresc ca în continuarea vieţii dumneavoastră pe cât posibil să respectaţi şapte principii fundamentale: să râdeţi – hahaha, hihihi, pentru că râsul e muzica sufletului; să vă jucaţi, că ăsta e secretul tinereţii; să citiţi, că e fântâna înţelepciunii; să gândiţi, că este izvorul puterii; să fiţi buni oameni buni, dacă sunteţi buni să fiţi şi mai buni; să fiţi calmi.

Asta e cheia succesului. Şi să iubiţi, să iubiţi, să iubiţi”, a spus Horaţiu Mălăele în discursul său, potrivit Agerpres.

Vorbele de duh, versurile alese şi umor fin ale lui Horaţiu Mălăele au fost acompaniate de violoncelistul Adrian Naidin. Spectacolul a fost urmat de lansarea cărţii „Tehomir”, dedicată mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri