Caută
Close this search box.

Îi dă afară pe toți! Anunț de ultimă oră făcut de Nicușor Dan: Nu sunt deloc mulțumit!

Nicușor Dan

Nicușor Dan continuă să facă curățenie în Capitală. De această dată, primarul a anunțat că este complet nemulțumit de modul în care funcționează Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Nicușor Dan anunță că va schimba conducerea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București, în contextul în care nu este deloc mulțumit de modul în care instituția a funcționat până acum.

Totodată, edilul a mai adăugat că va face schimbările de management necesare pentru ca aspectul parcurilor din București să fie schimbate. Nicușor Dan subliniază faptul că deși este un an financiar complicat, au existat bani pentru întreținerea parcurilor, dar nu s-a făcut nimic cu ei.

„Am decis azi schimbarea conducerii Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București și mi-am asumat interimatul în fruntea acestei instituții. Voi face schimbările de management necesare pentru a schimba aspectul parcurilor.

Nu sunt deloc mulțumit de modul în care a funcționat ALPAB, de modul în care au funcționat Compania Municipală Parcuri și Grădini București și Compania Municipală Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde București, entități care răspund de întreținerea parcurilor bucureștene. Chiar dacă suntem într-un an complicat din punct de vedere financiar, bani pentru întreținerea parcurilor au existat, dar treaba s-a făcut de mântuială”, a scris Nicușor dan pe Facebook.

Nicușor Dan anunță schimbări majore

Edilul a mai precizat că așteaptă de la consilierii generali schimbarea conducerii companiei, iar începând de săptămâna viitoare o nouă echipă de zeci de oameni va fi prezentă în Parcul Cișmigiu pentru a se ocupa de el.

El a dat asigurări bucureștenilor că în maxim doi ani parcurile capitalei vor arăta mult mai bine de până acum, precizând că urmează și discuții legate de reducerea tarifelor pentru prestările de servicii pentru parcuri și spații verzi.

„Aștept de la consilierii generali schimbarea conducerii Companiei Parcuri.Începând de luni, vom avea o echipă de 40 de oameni în Parcul Cișmigiu. O să începem din Cișmigiu și o să continuăm cu alte parcuri pe care le avem în administrare. Asigur bucureștenii că, în doi ani, marile parcuri ale Capitalei vor avea parte de investiții semnificative și vor arăta mult mai bine decât arată acum.

În același timp, în următoarea ședință a CGMB, vom discuta o reducere a tarifelor pentru prestările de servicii pentru parcuri și spații verzi, vom elimina prevederea exclusivității pentru delegarea prestării de servicii și vom începe procedura de desființare a Companiei Municipale Parcuri și Grădini și a Companiei Municipale Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde”, a mai scris edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri