Caută
Close this search box.

Imagine care a făcut înconjurul lumii: Nicole Gee, soldatul care și-a pierdut viața ținând în brațe un bebeluș afgan

Peste 150 de oameni au pierit în atentatul de joi de la aeroportul din Kabul. Printre ei şi Nicole Gee, care era la finalul misiunii în Afganistan.

Sergentul Nicole Gee, 23 de ani, din Sacramento, California, se află printre cei 13 militari americani care și-au pierdut viața în atacul sinucigaș de la aeroportul din Kabul.

La scurt timp după ce Pentagonul a făcut publică lista cu numele lor, s-a aflat că ea era unul din militarii care țineau în brațe bebeluși afgani pe aeroport, imagini care au făcut înconjurul lumii.

Nicole Gee, membră a trupelor de infanterie din Statele Unite, protejează cu grijă un bebeluş afgan pe aeroportul din Kabul. Fotografia publicată de tănăra de 23 de ani în urmă cu o săptămână pe o platformă de social-media era însoţită de declaraţia: „Îmi iubesc meseria”.

Doar câteva zile mai târziu, tânăra originară din Sacramento, California, este moartă. Era de serviciu joi, când un atentator sinucigaş, s-a aruncat în aer chiar la intrarea în aeroportul din Kabul.

Peste 150 de civili şi 13 militari au fost ucişi în deflagraţie. Gee este una dintre victime. Corpul neînsufleţit va fi adus acasă, în Statele Unite ale Americii, la acest sfârşit de săptămână.

Ministerul Apărării de la Washington a dat publicităţii numele tuturor militarilor ucişi în atentatul de la aeroportul din capitala Afganistanului. Gee era în misiune pe post de tehnician de întreţinere pentru o trupă de infanterişti (Marines) din statul Carolina de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri