Caută
Close this search box.

Incredibil ce meserie are motociclistul care a provocat moartea tânărului pe trotinetă. El a fost arestat 30 de zile

Motociclistul care a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă electrică, după ce a aruncat cu casca în el, proiectându-l în fața unei mașini, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Bărbatul arestat este instructor de conducere defensivă la o școală auto din Capitală, potrivit Digi24.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunțat joi, cu privire la incidentul soldat cu decesul unei persoane, survenit miercuri în municipiul Bucureşti, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei, că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de omor.

„În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că miercuri, ora 18.30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

„Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, notează procurorii.

Potrivit sursei citate, motociclistul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică.

„Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determinând-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, au mai arătat procurorii.

Procurorii spun că în urma impactului dintre autoturism şi victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la spital, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri