Caută
Close this search box.

Ion Caramitru, internat în spital. În ce stare se află actorul

Ion Caramitru trebuia să fie, miercuri seară, la Iași, în Piața Unirii din oraș. Aici are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR. dedicată marelui actor.

Din păcate, acesta a fost nevoit să anuleze călătoria, deoarece s-a simțit rău.

Anunțul despre starea de sănătate a marelui actor Ion Caramitru a fost făcut, miercuri, 11 august, într-o conferință de presă, de către Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural. Din fericire, nu este nimic grav, dar actorul mai trebuie să stea în spital, sub supravegherea medicilor, pentru o serie de controale medicale, potrivit impact.ro.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a spus Andrei Giurgia, citat de Agerpres.

„Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune.

Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a mai precizat preşedintele ARTIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri