Caută
Close this search box.

IPJ Suceava: Motociclistul implicat în accidentul din localitatea Dănila a murit la spital

Motociclistul implicat în accidentul din localitatea Dănila a murit la spital, a informat, joi, Biroul de presă al IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, poliţiştii suceveni au efectuat primele cercetări în cazul accidentului produs miercuri pe raza localităţii Dănila, în care au fost implicate două persoane care se deplasau cu o motocicletă.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitate, pe DN 2, în momentul în care, după o curbă la stânga, motociclistul în vârstă de 68 de ani a intrat în coliziune cu parapetul metalic ce mărgineşte partea carosabilă.

În urma accidentului au fost răniţi conducătorul motocicletei şi pasagera în vârstă de 65 de ani.

Potrivit ISU Suceava, la locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD TIM, în sprijinul acestora ajungând şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, preciza, miercuri, că ambele persoane, conştiente, au primit primul ajutor la faţa locului şi apoi au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ către Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Înainte de sosirea echipajelor, la faţa locului a ajuns un pompier aflat în timpul liber, care, împreună cu fiul său, l-a asistat pe unul dintre cei doi răniţi, mobilizându-i capul pentru protecţia coloanei cervicale.

Anterior, pompierul a sunat la 112 şi i-a dat toate informaţiile necesare medicului coordonator, pentru a se decide asupra tipului de echipaje ce urmau să fie trimise la faţa locului.

Poliţia a deschis un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri