Caută
Close this search box.

Jurnalistul Robert Turcescu a semnat lista PSD, pentru demiterea lui Clotilde Armand

robert turcescu

Robert Turcescu, fost deputat PMP, a ținut să anunțe că a semnat pentru declanșarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Anunțul lui Turcescu a stârnit o furtună de comentarii critice.

„Am semnat pentru organizarea referendumului de demitere a madamei Armand din fruntea Primăriei S1”, s-a lăudat Turcescu, pe Facebook.

Tabelul cu semnături i-a fost înmânat lui Turcescu, de vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu.

„Jurnalistul Robert Turcescu a semnat astăzi pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului sectorului 1, Clotilde Armand”, a scris și Petrescu, pe Facebook.

Anunțul lui Turcescu a stârnit o furtună de comentarii. El a primit peste 1.000 de mesaje foarte dure, pe pagina sa de Facebook.

Turcescule, dupa ce ai esuat lamentabil in politica, fara sa te fi facut remarcat cu vreun proiect relevant pentru societate, cauti sa subminezi mandatele altora, care chiar incerca sa faca schimbari concrete. Sa iti fie rusine, securistule! 

Parca cindva demult acest individ era impotriva infractorilor si hotilor. Acum este in tandem cu hotii si critica oamenii care iau atitudine impotruva hotiilor. Rusine, te ai compromis total jegule

Parca mai era nevoie sa demonstrezi ca esti un gunoi

Domnul Turcescu, parca dadeati bile albe si bile nergre ? Dumneavoastra ce bila meritati pentru toata cariera de lingau politic?

Turcescule ia un sac de gunoi pe tine si arunca-te singur la cosul de gunoi. Gunoi ai fost, gunoi esti si in ziua de azi.

Robert ce caine ai fost si ce javra ai ajuns. La fel am ajuns sa-i spun si sefului tau Base. Din pacate dintr-un as al jurnalismului ai ajuns ca Ponta un pacalici.

Nu o spun sa te jignesc, este parerea celor mai multi dintre cei ce te-am urmarit in ultimii sa spunem 20 de ani. E bine sa stii, stiu ca nu-ti pasa, te-ai vandut.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri