Caută
Close this search box.

Laurenţiu Reghecampf a stabilit termen pentru divorţul de Anamaria Prodan

laurenţiu reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf este iminent, spun surse din anturajul cuplului. Antrenorul ar fi hotărât deja să divorțeze și i-ar fi transmis deja un ultimatum impresarei.

Antrenorul de la CSU Craiova ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an și i-ar fi spus impresarei că poate să depună actele de divorț.

El a și stabilit un termen în acest sens. În cazul în care impresara nu va depune actele până în luna septembrie, Reghe ar fi pregătit să mute divorțul în instanță.

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, au declarat apropiații cuplului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri