Caută
Close this search box.

Lovitură uriașă pentru Antena 1! O jurnalistă pur și simplu nu a mai suportat și a plecat

Lovitură uriașă pentru Antena 1! O jurnalistă pur și simplu nu a mai suportat și a plecat din televiziune, declarând că dorește să ia o pauză de la a mai fi reporter tv.

După doi ani și jumătate de colaborare, o cunoscută reporteră de la Observator părăsește postul.

Susține că s-a întâmplat de nenumărate ori să fie jignită sau chiar împinsă pe stradă, ca urmare a meseriei sale.

”Nu ştiu ce voi face în continuare. Am vrut o pauză de la acest stil de viaţă”, a declarat ea, conform paginademedia.ro.

Francesca Simionescu era reporter la Observator şi se alăturase postului Antena 1 în urmă cu doi ani şi jumătate. În februarie 2019, jurnalista pleca de la Digi 24 pentru postul Intact.

La Digi 24 era din anul 2016, unde era reporter pe social.

Francesca Simionescu se plângea anul trecut că se confruntă des cu agresiuni pe stradă, în timp ce este ”la serviciu”.

”Acum două zile, eram eu într-un supermarket iar un domn binevoitor i-a dat una peste cameră colegului meu.

Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să fiu jignită sau chiar împinsă pe stradă, în timp ce eram la serviciu, de diferiți oameni. Și ce credeți, s-a întâmplat asta având microfoane diferite în mână, deci nu vreau să generalizez atunci când mă refer la public.

”Societatea este atât de divizată!”
Mi se pare incredibil că am ajuns în situația în care societatea este atât de divizată! Deja mi-e greu să duc lipsa de respect și empatie a unor oameni.

Valorile astea două, empatie și respect, dacă le-am avea fiecare dintre noi indiferent de statut sau ocupație, țara asta ar fi altfel! Respectul și empatia sunt bazele unei societăți civilizate, așa cum reporterul și operatorul de imagine sunt bazele unei televiziuni!”, a scris ea pe Facebook.

Reacția jurnalistei a venit în urma unui reportaj făcut despre rafturile goale din supermarketuri, la debutul pandemiei de coronavirus în România. Ea a fost acuzată de un internaut că a golit rafturile cu mâna ei, pentru a putea face un reportaj care să bage panică în populație.

”Genul ăsta de postare mă face să tremur de nervi! De câteva ore, nu pot să-mi dezlipesc ochii de la comentarii și mă abțin cu greu să nu răspund fiecăruia. Nu pot să trec cu vederea și nu aș fi făcut-o indiferent de reporter și de microfonul pe care l-ar ține în mână. ”, a mai scris Francesca Simionescu pe internet.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri