Caută
Close this search box.

Medaliaţii români de la canotaj s-au întors în ţară de la Tokyo FOTO

Lotul de canotaj al României a revenit, duminică, în ţară după cele trei medalii, un aur şi două de argint, cucerite la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sportivii fiind primiţi la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Coandă” de reprezentanţi ai Ministrului Tineretului şi Sportului, conducători de cluburi, oficialităţi, rude şi prieteni.

Subsecretarul de stat Cristian Ghiţă a reprezentat MTS la evenimentul de la aeroportul în absenţa ministrului Eduard Novak.

„Domnul ministru regretă că nu a putut veni azi aici, dar se află într-o competiţie (n.r. – Cupa Max Ausnit la ciclism) de care are nevoie în programul său pentru propria participare la Jocurile Paralimpice”, a explicat oficialul MTS, citat de Agerpres.

Novak a transmis însă prin Cristian Ghiţă un mesaj canotorilor români:

„Stimaţi sportivi, bine aţi venit acasă. Vă aşteaptă o ţară întreagă, nu cred că există român care să nu fi auzit în zilele acestea despre a voi şi despre marile voastre succese de la Tokyo. Aur şi de două ori argint olimpic, sunt trei din cele patru medalii de până acum ale României, iar ele vi se datorează. Vă suntem profund recunoscători, performanţele voastre au fost făcute cu efort, muncă şi sacrificii.

FOTO: GRIGORE POPESCU/Agerpres FOTO

Chiar dacă cei din afară nu văd decât strălucirea medaliilor, eu am văzut palmele, v-am văzut epuizaţi de la efort, v-am văzut lacrimile de bucurie, dar şi pe cele de tristeţe. Iertaţi-ne că vă credem uneori supra-oameni şi avem aşteptări atât de mari de la voi. Dar chiar nu sunteţi nişte oameni obişnuiţi, voi sunteţi campionii noştri. Multe reuşite vă doresc de acum înainte! Hai România!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri