Caută
Close this search box.

Membru AUR, prins în Parlament cu un plic ce ar conține droguri

Un membru al partidului parlamentar AUR, mai exact purtătorul de cuvânt al partidului, Mircea Gheorgheosu, a ajuns la poliție direct din Parlament, după ce angajații SPP de la filtrul de securitate au găsit asupra lui un pliculeț cu substanță verde care miroasea a marijuana. Personalul SPP a chemat imediat poliția să-l percheziționeze.

Bărbatul, Mircea Gheorgheosu ,un apropiat al liderului AUR George Simion, care s-a pronunțat public pentru legalizarea consumului de marijuana, lucrează la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator.

Secția 17 de Poliție a fost chemată de urgență în Parlament, în cursul zilei de joi, după ce membrul partidului AUR a fost depistat cu un plic ce ar conține droguri.

Substanța găsită a fost trimisă la laborator, unde urmează să fie expertizată.

Dosarul a fost preluat de Brigada de Crimă Organizată din București. Deocamdată, persoana nu a fost pusă sub acuzare, dar se fac formalitățile pentru dosarul penal.

În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri