Caută
Close this search box.

NOUL BĂSESCU. Reacție fabuloasă după ce miliardarul cu 50 de milioane de euro salariu a plâns ”la despărțire”: TOATĂ PLANETA ar trebui să se oprească!

Ca și mulți alții, jurnaliști sau cu alte meserii, Mircea Badea a reacționat recent pe pagina sa de Facebook după ce starul Lionel Messi și-a anunțat, într-o conferință de presă, plecarea de la FC Barcelona.

Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” a scris că „toată planeta ar trebui să se oprească din orice altceva şi să-l ţină de mânuţă şi să-l mângâie pe căpuşor” pe celebrul fotbalist.

„Sunt copleşit de situaţia teribilă a miliardarului Messi care nu îşi imagina că se poate juca tiki taka kaka maka şi în altă parte, nu doar la Barcelona. Sper că va rezista acestui iad psihologic în care se află. Toată planeta ar trebui să se oprească din orice altceva şi să-l ţină de mânuţă şi să-l mângâie pe căpuşor”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Anunțul lui Messi a fost făcut într-o conferință de presă, ce a avut loc la stadionul Camp Nou.

„Nu sunt pregătit pentru asta. Am jucat toata viața aici, de la 13 ani. După 21 de ani trebuie să plec. Trebuie să las tot ce este aici. M-am gândit în ultima perioadă ce să zic. E foarte dificil pentru mine. Le-am promis copiilor că vom reveni, aici e casa mea. Trebuie să plec temporar de aici cu soția, cu copiii mei.

Am trăit atât de multe lucruri frumoase la Barcelona. Au fost bineînțeles și lucruri mai puțin plăcute. Am dat totul pentru acest club din prima zi în care am sosit aici și până la ultima. Sunt profund impresionat de atașamentul pe care l-au arătat oamenii pentru mine. Nu mi-am închipuit vreodată că o să spun ‘adio’. Plec de la acest club fără să văd fanii de peste un an și jumătate din cauza pandemiei”, a spus Lionel Messi.

Amintim că, în urma decizie de a nu mai prelungi contractul cu Barcelona, este foarte aproape de a semna cu clubul francez Paris Saint Germain, PSG, pe 2 ani, cu un salariu de 35-40 milioane euro.

Prima echipă care și-a manifestat interesul pentru a-l legitima pe Lionel Messi este, așadar, PSG, unul dintre puținele cluburi care își permit să-i asigure argentinianului pretențiile financiare.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, PSG a pregătit deja și contractul pe care i-l va propune lui Lionel Messi, iar salariul este unul ”monstruos”.

Clubul din Paris este gata să-i plătească lui Lionel Messi 50 de milioane de euro pe an, sumă care poate crește din bonusuri de performanță consistente și drepturi de imagine, așa cum se întâmpla în cazul argentinianului și la Barcelona.

De asemenea, contractul pregătit de PSG s-ar întinde pe o perioadă de trei ani.

Doi dintre actualii jucători din lotul lui PSG, Angel Di Maria (fost la Real madrid) și Neymar (fost la barcelona) sunt implicați direct în mutare. Conform sursei citate, cei doi jucători încearcă să-l convingă le Lionel Messi, cu care sunt prieteni în afara terenului, că PSG este varianta cea mai bună pentru continuarea carierei argentinianului.

Toată această telenovelă amintește de ”lacrimile” și ”hohotele de plâns” ale lui Traian Băsescu, atunci când ”a aflat” că Theodor Stolojan se retrage din competiția prezidențială pentru 2004, cedându-i locul chiar lui (adică lui Băsescu, desigur).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri