Caută
Close this search box.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, îşi face concediul în România

maia sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a decis să vină în România, pentru a-și petrece concediul. Ea a făcut un traseu prin munții României, ajungând până pe Vârful Moldoveanu.

„Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte!”, a scris Maia Sandu, pe Instagram, postând o poză cu ea pe Vârful Moldoveanu, din Munţii Făgăraş.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat că a desemnat-o ca premier al țării pe Natalia Gavriliţă.

„Am semnat astăzi, după consultările cu fracțiunile parlamentare, Decretul de desemnare a Nataliei Gavriliţă, la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Doamna Gavriliţă are la dispoziție două săptămâni, pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare, pe care să-l prezinte Parlamentului.

Am toată încrederea că prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă și că maximum în două săptămâni Republica Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară.

Oamenii așteaptă schimbări în bine și pentru aceasta este nevoie de acțiuni ferme și de decizii competente, care să pună în prim-plan interesul cetățeanului”, a anunțat Maia Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri