Caută
Close this search box.

Raluca Turcan a câştigat categoric şefia PNL Sibiu

raluca turcan

Raluca Turcan a fost realeasă vineri preşedinta Organizaţiei Judeţene PNL Sibiu cu 231 voturi, contracandidatul său, Constantin Şovăială, obţinând 82 de voturi.

„Prietenii liberali sibieni mi-au dovedit astăzi, prin vot, încrederea lor. Vă mulţumesc tuturor! Şi mulţumesc fiecăruia în parte! Mă onorează ce însemn pentru voi şi îmi dă putere ce sunt DOAR împreună cu voi!”, a scris Raluca Turcan pe contul său de Facebook.

Susţinută de premierul Florin Cîţu, miniştri, preşedinţi de consilii judeţene, primari, nu doar din judeţul Sibiu, Raluca Turcan a afirmat vineri că are o competiţie nu cu contracandidatul său, ci cu preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Nu credeam că vor fi colegi care să aibă indecenţa să facă referiri la mine, să susţină atacuri suburbane, aşa cum am văzut şi în spaţiul public, aşa cum vedem zilnic la televizor, nu doar împotriva mea (…) iar aici, la Sibiu, s-a încercat destabilizarea acestei organizaţii şi sub pretextul unei competiţii, de fapt au fost nişte manevre, dar nu înţeleg pentru ce. (…)

Această competiţie nu este a mea cu Şovi, o spun direct, este a mea cu Ludovic Orban, pentru că, din nefericire, domnule preşedinte al partidului, aţi girat ceea ce se întâmplă azi în PNL Sibiu”, a spus Raluca Turcan în discursul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri