Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan: Nu mai merge doar cu „Jos ciuma roşie!” Să arătăm ce am făcut

rareş bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, le-a transmis colegilor săi de partid că este important cum guvernează atât local, cât şi la nivel naţional, iar sloganurile împotriva PSD nu o să mai fie suficiente pentru a câştiga viitoarele alegeri.

„Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile. Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu „jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut”, a spus Rareş Bogdan, vineri seara, la alegerile din PNL Sibiu.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, încearcă vineri să obţină al treilea mandat de lider judeţean liberal, avându-l contracandidat pe deputatul Constantin Şovăială.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu de vineri au participat 350 de delegaţi din judeţ, liderul PNL, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Energiei, Virgil Popescu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, europarlamentarul Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri