Caută
Close this search box.

Scandal monstru la Cluj. Cum încearcă patronul Varga să scape de omul care a dus CFR pe locul 1 cu punctaj maxim

După meciul retur dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2 (în tur 0-5), Neluțu Varga, patronul campioanei României, a decis să îl demită pe antrenorul Marius Șumudică (FOTO, în dreapta), odată cu întregul său staff, chiar dacă aceștia au dus CFR-ul pe locul întâi în Liga I, cu 18 puncte și 6 victorii în 6 etape pe prima scena, în campionatul 2021-2022!

Urâtă încurcătură, asta se vede de la o poștă!

Patronul CFR-ului și-a făcut dorința cunoscută public, dar contractul între cele două părți nu a fost încă reziliat. Motivul? Clauza de reziliere prevăzută în contractul antrenorului.

Neluțu Varga vrea să scape de clauza din contractul lui Marius Șumudică

Din informațiile GSP.ro, dacă l-ar demite pe Marius Șumudică, Neluțu Varga ar trebui să îi plătească antrenorului 250.000 euro. Iar dacă i-ar demite colaboratorii din staff, aceștia ar avea de încasat 70.000 euro.

Din acest motiv, Varga încearcă să îl șicaneze pe Șumudică prin diferite metode, astfel încât să îi provoace pe Marius Șumudică și pe colaboratorii săi din staff să renunțe la contract gratuit.

Un gest puternic în acest scop a avut loc în această dimineață. Patronul a mutat antrenamentul echipei de la ora 11:00 la 17:00 și le-a interzis antrenorului și jucătorilor accesul la stadion pentru ședința de pregătire programată dimineața.

Elegant, nu-i așa? Iar asta în condițiile în care staff-ului și antrenorilor nu li s-a transmis absolut nimic, nu li s-a comunicat nimic!

Nimeni nu te oprește, ca patron, să-ți dai oamenii afară, dar respectă contractele – asta în primul rând -, iar apoi comunică oamenilor, în mod normal, că nu mai lucrează acolo!

În imaginile surprinse de repoterii Pro TV, Șumudică spune: „Eu sunt antrenorul echipei, am antrenament, la ora 10 trebuia să fiu în bază. Vă rog să-mi permiteți să intru, oficial sunt antrenorul echipei. Dacă vreți să-mi dați drumul, dar dacă aveți vreun ordin să nu-mi dați drumul eu mă conformez, filmez că nu-mi dați voie să intru în bază și asta este.

N-am pățit așa ceva în viața mea, să venim să ne facem programul și să nu mi se permită să intru în bază… n-am pomenit de când mama m-a făcut”.

Marius Șumudică: „Cum să plec? Niciodată”

În pofida situației tensionate de la club, Șumudică îi dă planurile lui Varga peste cap. Acesta se gândește să nu demisioneze. „Cum să plec? Niciodată, nu o să plec niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Nu îmi voi da demisia niciodată.

Pentru ce să plec? Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”, a spus Șumudică în cadrul conferinței de presă ce a urmat meciului pierdut cu Steaua Roșie, scor 1-2.

Cel pe care vrea să îl aducă Varga e un om fără nicio vină în tot acest scandal. E vorba de celebrul fost antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu (FOTO, în stânga)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri