Senatorul Eugen Pîrvulescu, cercetat de DNA după ce ar fi cerut membrilor unor comisii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman să îi dea subiectele la concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer, a anunţat, joi seară, că suţine candidatura lui Forin Cîţu pentru președinţia PNL.

”În decembrie 2020, teleormănenii mi-au acordat votul de încredere pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, în calitate de senator (…) Eu sunt omul care caută soluţii, nu scuze. De aceea, începând de astăzi, fac parte din echipa premierului Florin Cîţu şi îl susţin pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru că eu, personal, îl cunosc de mulţi ani, ştiu că este un om de cuvânt şi ştiu că această echipă este cea câştigătoare”, a scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Pîrvulescu.

Acesta afirmă că ”Teleorman are nevoie de susţinere, iar programul premierului Cîţu este cel care se pliază perfect pe nevoile judeţului”.

”Cred cu tărie că această alegere este cea care ne va ajuta să ducem comunitatea noastră la un nivel superior, să schimbăm mentalităţile şi cutumele care ne-au ţinut pe loc atâţia ani. Sunt conştient că această alegere va da naştere multor speculaţii din partea celor care „nu cuvântă” decât atunci când interesul personal este afectat, însă vă promit că voi merge înainte, cu capul sus, lăsând timpul si faptele să demonstreze că adevărul nu poate fi învins de nimeni. Obiectivele mele şi promisiunile făcute teleormănenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte- Guvern- majoritate parlamentară formată în jurul Partidului Naţional Liberal”, a mai scris Pîrvulescu.

Imediat, Florin Cîţu a reacţionat cu un mesaj pe Facebook: ”Bine ai venit în echipa câştigătoare, Eugen”.

În 8 iulie, Ionel Dancă anunţa că filiala PNL Teleorman a votat susţinerea lui Ludovic Orban, decizia fiind luată în unanimitate.

”Echipa câştigătoarea PNL Teleorman, condusă de Eugen Pirvulescu si de colegul si prietenul meu, Cristi Barbu, nu se schimbă şi merge mai departe cu Ludovic Orban, actualul si viitorul presedinte al Partidului National Liberal. Felicit delegaţii PNL Teleorman care, la propunerea lui Cristi Barbu, au validat în conferinţa judeţeană de astăzi, în unanimitate, rezoluţia Biroului Politic Judeţean de susţinere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte PNL”, scria Dancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here