Caută
Close this search box.

Șoc după șoc la PRO TV. Măruță, scos de pe post

Pro TV

Vedeta PRO TVCătălin Măruţă a avut, din nou, mari probleme. A pierdut fără drept de apel bătălia audienţelor cu toţi adversarii. Cifrele de audienţă la nivel naţional arată ceea ce s-a întâmplat luni după amiază în direct. Kanal D şi Antena 1 au fost peste La Măruţă de la PRO TV, la nivel naţional.

Cătălin Măruţă continuă să aibă mari probleme la capitolul audienţe. Este depăşit net de către toţi adversarii celor de la PRO TV. Kanal D şi Antena 1 sunt constant peste emisiunea La Măruţă aproape în fiecare zi. Nici prima zi a acestei săptămâni nu a făcut excepţie.

A fost o nouă lovitură totală pentru Cătălin Măruţă şi emisiunea sa de la PRO TV. Chiar de la începutul acesteia, ora 15.00, Teo Show de la Kanal D a fost lider de audienţă. Producţia Antenei 1, Poveşti de familie, a fost abia a treia, în a doua oră de difuzare.

Pe toată durata orei 15.00, Teo Show de la Kanal D a avut cifre foarte bune de audienţă la nivel naţional. Kanal D a avut constant 3 rating sau peste 3, la distanţă de Cătălin Măruţă care nu a reuşit mai mult de 2,8, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. Mai mult, Poveşti de viaţă a fost la un pas chiar de a-l depăşi pe Cătălin Măruţă.

De la ora 16.00, Cătălin Măruţă şi PRO TV au scăzut şi mai mult. Pe Antena 1 a început Observatorul amiezii care nu a dat absolut nicio şansă concurenţei. A depăşit până şi Teo Show de la Kanal D. Aşadar, Observatorul amiezii de la Antena 1 nu a dat absolut nicio şansă concurenţei.

Antena 1 a avut audienţe de peste 3 şi aproape de 4 pe toate cele patru sferturi de oră, la mare distanţă de Kanal D şi Teo Show. Emisiunea lui Teo Trandafir nu a mai reuşit cifre de 3 pe toată durata orei, dar cu un rating constant de peste 2,6 şi-a asigurat fără probleme locul secund.

Cele mai mari bătăi de cap le-a avut PRO TV cu emisiunea La Măruţă. Aceasta abia a prins podiumul cu audienţe care abia au depăşit cifra 2 pe toate sloturile orei. Astfel, Cătălin Măruţă a trebuit să se mulţumească abia cu locul al treilea. În acest context, surse din PRO TV vorbesc tot mai insistent despre scoaterea de pe post al lui Măruță, care pare a deveni o certitudine după sezonul de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri