Caută
Close this search box.

Termoenergetica: Lucrări de remediere a unor avarii pe Magistrala 3; furnizarea apei calde, sistată pentru 1.100 de imobile

termoenergetica

Termoenergetica anunţă lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud, în urma cărora furnizarea apei calde va fi sistată pentru 1.181 de blocuri şi imobile din sectoarele 3, 4 şi 5 până vineri, ora 8.00.

Conform unui comunicat transmis de Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB), lucrarea, care va începe marţi, are un „specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic” în sectoarele 3 şi 4.

„Lucrările sunt esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi pentru funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire şi vor fi efectuate în zona străzii Releului, a Splaiului Unirii şi a Târgului Vitan”, precizează sursa citată.

Furnizarea apei calde va fi sistată pentru 99 de puncte şi module termice.

Termoenergetica transmite că, pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon: 031.9442 şi 0800.820.002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri