Caută
Close this search box.

Un fermier din Australia a „desenat” o inimă din oi pentru a-i transmite un ultim mesaj de dragoste unei rude decedate

Pentru că a fost izolat de familie din cauza pandemiei, un fermier australian nu a putut să-și ia rămas bun de la o persoană dragă.

Ben Jackson era la 400 kilometri distanță de casă, în New South Wales, când mătușa lui, Debby, a murit în Queensland. Însă restricțiile i-au interzis să meargă la Brisbane pentru a participa la înmormântare. Așa că a apelat la oile sale pentru a-și arăta dragostea, relatează BBC.

După ce a așezat mâncare sub forma unei inimi pe o pășune, el a eliberat turna de oi din padoc, iar acestea s-au dus spre hrană, așezându-se pe conturul uriaș.

Ben a avut mai multe încercări nereușite, dar în final totul a ieșit cum și-a dorit, iar toată scena a fost filmată din dronă. Ben a pus clipul online și a devenit un viral.

„Nu am putut să merg la înmormântare. Eram supărat, neajutorat și nu știam ce să fac… Așa că mi-a venit această idee”, a spus fermierul.

Ben a trimis videoclipul rudelor, înainte de înmormântarea mătușii sale care a avut loc luni.

Fermierul nu este la prima ispravă de acest fel, pentru că de-a lungul anilor a mai creat alte câteva „opere de artă din oi” – simboluri și sigle – iar mătușa lui a fost întotdeauna un fan al „creațiilor” sale.

Isprava lui a devenit știre difuzată de toate posturile tv australiene, iar clipul a fost distribuit masiv pe rețelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri