Caută
Close this search box.

Urmează război în PNL. Rareș Bogdan: “S-a încheiat! Asta au vrut, vor primi pe măsură”

rareş bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a spus că în PNL nu va începe un război, după declanșarea scandalului care îl vizează pe premierul Florin Cîțu, care se referă la arestarea acestuia în SUA, în urmă cu 20 de ani, pentru că a condus băut.

“Pe mine nu mă interesează taberele, pe mine mă interesează un singur lucru, și v-o spun pentru ca lucrurile să fie foarte clare: cei care au crezut că cu astfel de chestiuni îl vor pune la pământ pe Florin Cîțu și pe noi, cei din imediata sa apropiere, s-au înșelat.

Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare și le transmit că orice ar face și oricine i-ar susține vor pierde la congresul din 25 septembrie. Și noi vom lucra exact la fel!

Eu și alții care am fi putut avea poziții extrem de dure am fost extrem de rezervați și extrem de mediatori, extrem de toleranți, de buni colegi. S-a încheiat. Asta au vrut, vor primi pe măsură”.

Deci începe acum un război în PNL? Rareş Bogdan:

„Nu începe nici un război. Vom convinge filială cu filială oamenii și o să le spunem exact ce s-a întâmplat și de ce trebuie să fie Florin Cîțu premier și ce s-a întâmplat în anul și două luni când a condus altcineva partidul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri