Caută
Close this search box.

Varga s-a înțeles totalmente cu Dan Petrescu! „Bursucul” revine la CFR Cluj chiar la meciul cu FCSB și mai primește și 4-5 jucători

dan petrescu

Numirea lui Dan Petrescu (în FOTO, 53 de ani) ca antrenor principal la CFR Cluj este iminentă.

Noaptea trecută, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, patronul Neluțu Varga a decis să îl demită pe Marius Șumudică, alături de întregul său staff. Demiterea antrenorului nu a fost încă oficializată, astfel că Șumudică s-a prezentat la antrenamentul din această dimineață. Numai că patronul a dictat ca antrenorului să nu-i fie permis accesul în baza de pregătire, o situație jenantă atât pentru antrenor, cât și pentru imaginea clubului.

Între timp, patronul CFR-ului a bătut palma cu Dan Petrescu, cel care îi va lua locul lui Șumudică. Din informațiile GSP.ro, Varga s-a înțeles deja cu Dan Petrescu în privința salariului și l-a asigurat că îi va aduce jucătorii pe care îi dorește. Este vorba de 4-5 jucători care vor ajunge imediat la CFR, în special mijlocași.

Concret, Dan Petrescu e gata să stea pe banca echipei chiar duminică seara, la marele derby cu FCSB! Asta chiar dacă, până la ora redactării acestor rânduri, antrenorul Marius Șumudică nu a anunțat încă nimic despre faptul că ar fi fost anunțat oficial în legătură cu demiterea sa, lucru care i-ar aduce și un cec de 250.000 de euro!

Numărul 1 de la CFR e foarte nemulțumit de transferurile făcute în această vară de cuplul Marian Copilu – Ioan Ivașcu, adică președintele, respectiv juristul clubului. Surse apropiate echipei spun că Ivașcu, cel care întocmea contractele la CFR, se folosea de tot felul de tertipuri când făcea înțelegerile jucătorilor, încercând să le pună clauze aberante, printre care aceea de a fi oricând dați afară dacă nu îndeplineau anumite condiții.

De multe ori, jucătorii nici nu știau de aceste clauze, Ivașcu încercând să îi convingă să semneze altceva decât ce s-a discutat. În plus, Varga era nemulțumit de salariile foarte mari primite de jucătorii nou-veniți, de 15-16.000 euro, pentru Fofana, Meleke, Tahiri, jucători care nu reușesc să prindă decât foarte rar echipa.

Potrivit surselor, de cele mai multe ori, patronul nici nu știa de aceste condiții din contracte, primea alte informații de la cei doi oficiali. În locul lui Marian Copilu, cel mai probabil va veni Dani Coman, președinte la Hermannstadt, cu care s-au purtat discuții.

Dan Petrescu este așteptat la CFR Cluj încă de astăzi. „Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, ar putea conduce antrenamentul programat de Varga la ora 17:00.

Marius Șumudică și staff-ul tehnic al lui CFR Cluj, demiși

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri