Victor Ponta a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni de la România TV, dacă se poate vorbi de o împăcare cu Liviu Dragnea. Fostul premier a precizat că ”cearta” pe care a avut-o cu fostul lider social-democrat a fost un conflict politic și că nu s-a bucurat niciodată pentru ceea ce i s-a întâmplat fostului șef PSD.

„Stați să stabilim un singur lucru, am avut un conflict pur politic cu Liviu Dragnea. Nu m-am bucurat nicio secundă pentru ceea ce i s-a întâmplat, mă bucur că a trecut peste perioada grea, îi doresc să se bucure de libertate.”, spune acesta.

El a mai precizat că este scârbit de oamenii tineri care îi amintesc de Iliescu, Năstase li Dragnea, subliniind că el încearcă să nu repete greșelile lor.

”(…)Sunt scârbit de oamenii conduși de ură care tot amintesc de Iliescu, Năstase, Dragnea. Sunt oameni tineri și îmi tot vine să le spun. Sunteti tineri. Lăsați Iliescu, Năstase, Dragnea. Eu încerc să nu fac greșeala lor. Privesc doar la viitor”, a explicat fostul demnitar.

Victor Ponta a vorbit și despre situația economică din țară, precizând că România pierde bani dar nu îi produce.

„Eu cred că în România se fac proteste doar când guvernul e al PSD. Eu vorbesc de partea economica. Desigur că toți sunt in vacanță. A spus azi Rareș Bogdan o vorbă mare. După 25 septembrie să ne apucăm de guvernare. PNL a fost și anul trecut la guvernare. Eu credeam că s-au apucat de anul trecut.

(…) Să ne rugăm ca domnul Cîțu să se apuce de guvernare după 25 septembrie. Eu am dubii, dar chiar îmi doresc să ne fie bine. (…)

Până la urmă faptul că România tot împrumută dar nu produce, ba mai degrabă îți distruge producătorii, faptul că de fapt orice român din clasa media dă buzna să meargă în străinătate, ajung la concluzia ca România e ca un organism din care tot curge sânge. Curg banii dar nu îi mai aduce nimeni.

Domnul Cîțu sper ca la anul să facă să fie bine ca în 2004. Eu nu am avut luxul lui Cîțu. Cîțu are tot. Sper să ne fie bine.”, spune acesta.

Sursa: victorponta.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here