Caută
Close this search box.

Zona din vecinătatea staţiei de metrou Pipera va fi reamenajată cu fonduri private

Zona din vecinătatea staţiei de metrou Pipera, Bulevardul Dimitrie Pompeiu – Str. Ing. George Constantinescu, va fi reamenajată integral din banii unei companii private, sub coordonarea Administraţiei Domeniului Public, potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul local al Sectorului 2.

Proiectul vizează înfiinţarea de spaţii verzi, construirea de alei pietonale, realizarea unei parcări în spatele staţiei de metrou, care va fi la dispoziţia celor interesaţi şi fără taxă, conform asigurărilor date de consilieri la dezbaterea proiectului, şi plantarea de material dendrologic.

În zona Complexului de birouri ‘CAMPUS’, situat în vecinătatea staţiei de metrou ‘Pipera’, B-dul Dimitrie Pompeiu, se află un teren neamenajat, într-o distonanţă cu amenajările noi din acea zonă, în care îţi desfăşoară activitatea foarte mulţi oameni, în blocurile de birouri, şi care parcurg zilnic un traseu de proastă calitate spre staţia de metrou. În acest sens, prin adresa nr. 161474/04.01.2021, Direcţia de Urbanism a dispus, iar Primarul Sectorului 2 a aprobat execuţia lucrărilor de amenajare/reamenajare a terenului aflat în administrarea ADP Sector 2 de către Societatea Netron Investment SRL, conform documentaţiei depuse la Adminstraţia Domeniului Public Sector 2, în data de 15. 10.2020„, precizează protocolul încheiat între Primăria Sectorului 2 şi societatea menţionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri