Caută
Close this search box.

Alin Stoica: Prefecţii USR PLUS îşi fac treaba, până la momentul la care se va lua o decizie

Alin Stoica

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că prefecţii USR PLUS vor rămâne în funcţie până ce va fi luată o decizie de către partid sau de către guvern.

„Prefecţii USR PLUS îşi vor face treaba până la momentul la care se va lua o decizie, fie de către partid, fie de către guvern”, a arătat el, în cadrul unei declaraţii de presă.

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia.

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului. Colegii mei rămân acolo. Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul”, a spus Moşteanu.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu, întrebat dacă secretarii de stat, prefecţii şi subprefecţii USR PLUS urmează să fie demişi, a replicat că partidul respectiv trebuie să decidă dacă este la guvernare sau în opoziţie.

„USR trebuie să decidă dacă este la guvernare sau în opoziţie. Eu vă spun că sunt îngrijorat pentru români, atunci când aduce la guvernare AUR şi PSD, pentru că a menţine aceşti oameni la guvernare înseamnă să menţii la guvernare AUR şi PSD. Astăzi, în România, avem o coaliţie AUR-PSD-USR, o coaliţie toxică, care s-a format, care vrea să-şi pună un premier nou, înţeleg că domnul Ciolacu se erijează în noul premier al coaliţiei USR – PSD – AUR; se duc negocieri pentru această majoritate. Cred că trebuie să ne răcorim cu toţii, să luăm o pauză de câteva zile şi să revenim la masa discuţiilor. Încă putem să discutăm de coaliţia de guvernare pe care o avem astăzi”, a spus Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri