Caută
Close this search box.

Băcanu (PNL): Alianţa USR PLUS – PSD – AUR a blocat a doua oară sancţionarea parlamentarilor AUR care l-au bruscat pe Florin Roman

florin roman

Deputatul PNL Cristian Băcanu a anunţat că pentru a doua oară, alianţa USR PLUS – PSD – AUR a blocat joi sancţionarea parlamentarilor AUR Antonio Andruşceac şi Ciprian-Titi Stoica care l-au bruscat pe Florin Roman în timpul plenului comun în care s-a citit moţiunea de cenzură USR PLUS-AUR .

„Alianţa USR-PLUS-PSD-AUR a blocat azi, a doua oară, sancţionarea parlamentarilor AUR care l-au bruscat pe Florin Roman. În urmă cu două săptămâni am depus o sesizare la Camera Deputaţilor împotriva parlamentarilor AUR Antonio Andruşceac şi Ciprian-Titi Stoica, care l-au bruscat pe Florin Roman în timpul plenului comun în care s-a citit moţiunea de cenzură USR-PLUS-AUR şi l-au îndepărtat de la conducerea plenului reunit cu forţa”, a scris Cristian Băcanu, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că mare parte din aleşii USR PLUS, AUR şi PSD nu au participat la lucrările de joi ale Comisiei, unde trebuia discutată sesizarea.

„Ei bine, azi, o mare parte din parlamentarii din cele 3 partide nu s-au sinchisit să participe la lucrările comisiei. Probabil sunt de acord cu folosirea forţei fizice pentru tranşarea unei dispute politice sau probabil aşa înţelege noua coaliţie iresponsabilă USR-PLUS-PSD-AUR să arate că este funcţională.

Asta după ce săptămâna trecută, USR a fost de acord cu amânarea discutării sesizării, acceptând astfel cererea de amânare a AUR. Nu mă aşteptam să îi văd pe colegii de la USR-PLUS în aceeaşi alianţă cu PSD, dar iată că după ce s-au aliat cu partidul extremist AUR, ce mai contează o alianţă toxică şi cu PSD?”, a conchis deputatul PNL.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban îi delegase atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa Camerelor reunite în care a fost prezentată moţiunea de cenzură USR PLUS-AUR, fiind determinat cu scandal să plece de la tribună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri