Caută
Close this search box.

Bilanţ coronavirus, vineri, 24 septembrie! COVID-19 bagă România în scenariul roşu. Un nou record de infectați

coronavirus

Bilanţ COVID-19, vineri, 24 septembrie! Tot mai multe judeţe din România se îndreaptă spre scenariul galben şi chiar roşu. Cazurile noi au depăşit rapid, săptămâna aceasta, 6.000 şi apoi 7.000 pe zi. Situaţia cea mai tensionată este în secţiile de Terapie Intensivă, unde medicii se plâng că pot interna bolnavii noi de COVID abia după ce se elibereaza paturi în urma decesului altor persoane.

Acesta este bilanţul detaliat pentru ziua de vineri. Câte infectări, teste, decese, dar şi pacienţi în stare gravă se află în secţiile de Terapie Intensivă din spitale, potrivit informaţiilor oficiale venite de la Grupul de Comunicare Strategică?

Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.180.097 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 514 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.093.151 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.116 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 136 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri