Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că prim-vicepreședintele Mihai Tudose „nu bea niciodată”. O gafă de comunicare publică. Atunci când spui asta, aduci în discuţie un subiect secundar, făcându-l mare.

„Cred că eu și Tudose ne cunoaștem de peste 20 de ani, suntem și prieteni, chiar prieteni de familie (….) Teoria că Tudose e bețiv, vreau să vă anunț că Mihai Tudose nu se atinge alcool. Niciodată. Nu doar că nu atinge alcool, nu a atins alcool de 25 de ani.

Niciodată. Am fost împreună în concedii, revelioane, nu-i place, nu atinge. Tudose și soția lui nu ating alcool. Astea sunt povești. Acuma, că pe Mihai îl ajută fața să meargă această teorie, e cu totul altceva”, a declarat Marcel Ciolacu, la Guerrilla Radio.

Ideea că are faţă de beţiv, dar nuu e, a mai fost vehiculată şi despre Nicolae Văcăroiu şi nu a dus nici la rezolvarea dilemei, nici la dispariţia zvonurilor. Faptul că Tudose şi soţia nu ating alcoolul duce la dubii, pentru că primii care nu beau deloc alcool sunt cei care au fost odionioară alcoolici, urmaţi de membrii anumite+or categorii de confesiuni religioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here