Caută
Close this search box.

Cioloş susţine că ar fi fost sunat de numeroşi penelişti, care i-ar fi spus că Florin Cîţu e un dezastru

dacian cioloş

Copreşedintele USRPLUS, Dacian Cioloș, a anunțat, după declarațiile războinice ale lui Florin Cîţu, de la finalul ședinței conducerii PNL, că formațiunea sa nu renunţă la solicitarea de înlocuire a lui Cîţu.

El a dezvăluit că a primit numeroase telefoane de la peneliști: „Suntem cu toții de acord că Florin Cîţu este un dezastru, un politician incompetent, care a aruncat totul în aer și pe care nu te poți baza”.

„Am văzut declarațiile lui Florin Cîţu încercând să se agațe de putere. Realitatea este că stătea pe un scaun cu patru picioare, din care singur a rupt două și acum se întreabă pe ce parte cade.

Am primit în ultimele ore numeroase telefoane de la peneliști. Unii din tabăra Cîţu, alții din tabăra Orban. Și unii, și alții mă roagă să nu mergem mai departe cu moțiunea și încearcă să-mi explice cât de rău va fi să pice premierul.

Suntem cu toții de acord că Florin Cîţu este un dezastru, un politician incompetent, care a aruncat totul în aer și pe care nu te poți baza. Dar, spre deosebire de ei, noi nu-l mai ținem în brațe.

Singura soluție a PNL, astăzi, e să îl convingă pe Florin Cîţu să demisioneze, ca să nu se facă de rușine public și să nu-i mai dea microfoane, unde să mintă. Și așa electoral se îndreaptă spre un dezastru. Au posibilitatea să facă acest lucru până la ședința Coaliției, din această seară.

În ceea ce ne privește, ne asumăm moțiunea, așa cum ne-am asumat și guvernarea. Ne-am asumat să pierdem puncte electorale, pentru a face ceea ce trebuie pentru România. Am pierdut electoral, pentru a susține un guvern care trebuia să facă reforme, nu unul care să fure 10 miliarde de euro.

PNDL 3, în forma pe care vrea să o adopte premierul, asta este. Bani pentru primarii partidului, împărțiți fără criterii. Noi ne-am opus și ne vom opune hoției, pentru că România nu are bani de tocat”, a anunțat Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri