Caută
Close this search box.

Cîţu, despre demisiile miniştrilor USR PLUS: Răul pentru România a fost făcut când s-au asociat cu AUR

florin cîţu

Premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații după demisiile miniștrilor USR-PLUS de luni seara.

„E normal ca atunci când depui moțiunea alături de AUR să îți dai demisia din Guvern. Eu nu am văzut nimic, trebuie să vedem întâi documentele, dar eu cred că răul pentru România a fost făcut când s-au asociat cu AUR. Ăla este cel mai mare rău.

Eu am spus că în România o coaliție de dreapta este cea care trebuie să guverneze, dar e adevărat că lucrurile s-au complicat după ce cei de dreapta s-au asociat cu un partid extremist, după aceea îi vor printre ei și pe socialiști.

Noi vrem să guvernăm în România, nu este vorba de împăcare, ci despre interesele românilor.

S-au comportat ca niște copii răsfățați. Cum să pleci ca ministru al Sănătății în mijlocul pandemiei și să te asociezi cu AUR? Cum să lași Romania fără Guvern când tocmai semnam PNRR?

Singura certitudine pe care o avem astăzi este că cei de la USR PLUS au legitimat în România un partid extremist și au semnat alături de el o moțiune împotriva lor, ceea ce numai Dragnea a făcut.

Au dat o dublă lovitură. L-au legitimat și pe Dragnea, precum și un alt partid extremist. Eu susțin ce am susținut întotdeauna. România trebuie să fie condusă de o coaliție de dreapta”, a declarat Florin Cîţu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri