Caută
Close this search box.

CNA cere”decenţă şi responsabilitate” în tratarea subiectelor legate de decesele lui Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) atrag atenţia asupra tratării cu „decenţă şi responsabilitate” a subiectelor de presă referitoare la decesele actorului Ion Caramitru şi multiplului campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin.

„Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului deplâng trecerea în nefiinţă a celor două personalităţi ale vieţii sportive şi culturale, decoraţi cu cea mai înaltă distincţie a statului român Ordinul Naţional ‘Steaua României’, în grad de Cavaler. (…)

Consiliul Naţional al Audiovizualului adresează posturilor de televiziune şi de radio rugămintea de a trata cu decenţă şi responsabilitate orice subiect referitor la aceste decese, cu atât mai mult cu cât pe parcursul întregii vieţi, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au fost de o discreţie absolut”, a transmis, luni, CNA.

Instituţia aminteşte radiodifuzorilor că au obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familiile aflate în suferinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri