Consilierii generali ai PSD nu vor participa la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de marţi, ce are pe ordinea de zi rectificarea bugetară, deoarece pentru primarul general, Nicuşor Dan, niciunul dintre proiectele iniţiate de PSD nu prezintă interes, a anunţat liderul social-democraţilor din CGMB, Aurelian Bădulescu.

Astăzi, Nicuşor Dan a convocat o nouă şedinţă de Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Pe ordinea de zi figurează rectificarea bugetară. Împreună cu colegii consilieri generali PSD am ales să nu participăm. De ce? Pentru Nicuşor Dan, niciunul din proiectele iniţiate de PSD (proiecte pentru bucureşteni şi pentru comunitate) nu prezintă interes. Deloc! Contează doar interesele lui Nicuşor Dan şi ‘ai lui’. Contează doar să îşi satisfacă propria agendă. Pentru NicuşorDan şi ‘ai lui’, bucureştenii şi comunitatea nu există!„, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

Consiliul General al Capitalei se întruneşte în şedinţă extraordinară marţi, de la ora 10,00, singurele proiecte de pe ordinea de zi fiind cele care vizează rectificarea bugetară şi alegerea preşedintelui de şedinţă, potrivit Agerpres.

Un proiect de rectificare bugetară urma să fie dezbătut şi în şedinţa anterioară, dar a fost retras de pe ordinea de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.