Caută
Close this search box.

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, va primi a treia doză de vaccin

Cseke Attila

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, se va afla marţi, la ora 9.00, la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, unde va primi a treia doză de vaccin împotriva Covid-19.

Imunizarea cu a treia doză de vaccin Covid-19 începe, marţi, la centrele de la Romexpo, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1.

„Persoanele vaccinate care au cel puţin şase luni de la administrarea dozei a doua de vaccin anti-COVID se pot imuniza cu cea de-a treia doză începând de marţi (…) la centrele de la Romexpo. Sunt aşteptate pentru vaccinare persoanele cu vârsta peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice indiferent de vârstă, personalul medical, personalul din asistenţă socială şi alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia naţională de vaccinare.

Cea de-a treia doză de vaccin poate fi administrată la liber, fără o programare prealabilă”, a informat autoritatea locală, citată de România TV. Vaccinarea cu cea de-a treia doză se va face doar cu vaccinuri pe bază de ARN Mesager. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza a treia cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Moderna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri