Cotidianul italian Corriere della Sera a făcut un clasament al celor mai hidoase modele de mașini apărute în ultimele două decenii, iar Dacia Logan este pe locul patru.

Dacia apare în acest top după Daihatsu Materia, primul model Fiat Tipo și Fiat Multipla.

La Dacia Logan, estetica a vizat partea din spate. „În primii ani ai relansării mărcii de către casa franceză, estetica a fost, fără îndoială, sacrificată pe altarul listei de preţuri. Maşina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranţă nu încuraja cumpărarea”, a notat publicația italiană.

Este bine-cunoscut faptul că misiunea Dacia, de la bun început, a fost de a oferi poporului român mașini moderne și robuste pentru familie. Fondată în 1966, în 1999 a devenit un brand Renault, dar se pare că punctul de cotitură stilistic nu a venit imediat, având în vedere liniile nu tocmai captivante ale Loganului, lansat în 2004”, notează jurnaliștii de la Corriere della Sera, preluați de Europa FM.

Mașina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranță nu încuraja cumpărarea, scrie Corriere della Sera despre Dacia Logan.

Sursa foto: corriere.it

Cele 10 modele de mașini indicate ca fiind cele mai urâte sunt: Daihatsu Materia, Primul Fiat Tipo, Fiat Multipla, Dacia Logan, Opel Ampera, Renault Avantime, Nissan Almera, Lancia Thema, Toyota Yaris Verso și Chrysler PT Cruiser.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here