Caută
Close this search box.

VIDEO Dan Barna: Nu suntem un partid care face bambilici, cu demisii depuse şi retrase

usr

După întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, a explicat ce a discutat cu şeful statului.

UPDATE Eşec la Cotroceni” – titrează Ziare.com, informând că „președintele Klaus Iohannis nu a venit cu nici o soluție pentru rezolvarea crizei. I-a cerut lui Dan Barna să fie responsabil și să propună un nou ministru al Justitiei, potrivit unor surse apropiate negocierilor”.

Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat marţi, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema crizei din coaliţia de guvernare, că, din păcate, s-a dovedit a fi o întâlnire formală şi că şi-ar fi dorit ca întâlnirea să fi avut loc cu mai multe zile în urmă.

Barna a precizat că nu s-a prezentat vreo soluţie, nu s-au analizat scenarii şi s-a declarat dezamăgit de întâlnirea cu preşedintele.

”Din păcate, s-a dovedit a fi o întâlnire formală, benignă, în care am trecut în revistă istoricul acestei crize şi am exprimat poziţia USR PLUS că ieşirea din criză se poate rezolva prin propunerea unui nou premier din partea PNL.

Aici s-a terminat partea de conţinut. Nu s-a prezentat o soluţie, nu s-au analizat scenarii”, a afirmat Dan Barna, precizând că şi-ar fi dorit ca oastfel de întâlnire să aibă loc cu câteva zile în urmă.

Barna amai afirmat că a fost o întâlnire de care este dezmăgit. El a precizat că, în Parlament asistăm la un abuz asupra democraţiei fără precedent.

”Faptul că noua majoritate Cîţu-Ciolacu blochează dreptul la moţiune de cenzură al unor parlamentari arată că avem o majoritate, echipa premierul Cîţu cu PSD, care însă ucide prin fiecare neprezentare la şedinţă statul de drept.

Cîţu terbuie să plece, moţiunea să ajungă la vot. Lăsaţi moţiunea de cenzură să se întâmple, încetaţi să transformaţi România într-un stat bananier””, a afirmat Barna, citat de News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri