Caută
Close this search box.

Denise Rifai surprinde pe toată lumea! „Vor vota suspendarea presedintelui Iohannis!” Ar fi cutremur în politică

Denise Rifai aruncă bomba pe scena politică. Jurnalista este de părere că AUR și USR PLUS vor ajunge să voteze suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

„Pai maine poimaine, USR PLUS cu AUR si PSD vor vota suspendarea presedintelui Iohannis! Eu asta am inteles dupa ziua de ieri. Joaca e mare si se pare ca Miza e Alta!,” scrie Denise Rifai, într-un comentariu pe contul său de Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat, joi, pe parlamentarii USR PLUS, AUR, precum „şi pe cei interesaţi” să semneze textul moţiunii de cenzură a PSD, dacă doresc cu adevărat ca Guvernul Cîţu să plece.

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos şi sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toţi cei interesaţi să semneze alături de noi moţiunea de cenzură de mai jos! Fără şantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure. Aşadar, stimaţi colegi de la USR: lăsaţi poveştile! Vreţi să rămâneţi în Guvern? Sau vreţi – cu adevărat! – ca acest guvern să pice?”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El i-a invitat şi pe parlamentarii de la AUR să semneze textul moţiunii, dacă nu vor să facă „capital electoral pe spinarea românilor”.

„Aşadar, stimaţi colegi de la AUR: lăsaţi poveştile! Vreţi să vă faceţi capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreţi ca Guvernul Cîţu să plece? Aveţi probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideţi să stăm la aceeaşi masă şi să-l discutăm! Pentru că, nu-i aşa, cu toţii ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîţu!”, le-a transmis liderul PSD.

Barna explică de ce a deschis ușa USR-PLUS lui Simion

Dan Barna justifică ușa deschisă pentru George Simion. Și USR-PLUS, și AUR au același obiectiv, să-l dea jos pe Florin Cîțu, a precizat el, susținând că nu e nimic nelegitim în asta. Mai mult, liderul USR-PLUS a spus că nici nu a cerut AUR și nici AUR nu a cerut nimic USR-PLUS. El a mai precizat că mai există opțiunea susținerii moțiunii PSD.

„Nu am negociat nimic cu AUR. Au avut loc discuții, cei de la AUR au spus că vor susține această moțiune de cenzură. Discuția a constat în întrebarea firească „susțineți această moțiune?” (…) Nu există nicio colaborare cu AUR. Discuția a fost de susținere a moțiunii USR-PLUS”, a spus Barna, la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri