Caută
Close this search box.

Dincă la INDIGO: Azi, RĂPIRE la Dobrosloveni! Județul Olt, raiul etern al răpirilor de fete și femei

dosarul caracal

S-au scurs 2 ani și mai bine de când întreaga țară afla oripilată de crimele de Caracal, comise, spun anchetatorii, de Gheorghe Dincă, un vârstnic care făcea taxi ilegal și care a răpit și ucis două fete.  La doi ani de zile, cazul e încă în tribunale, fără nicio sentință. Dovadă că în România nu s-a schimbat NIMIC stă faptul că astăzi, la Caracal, a avut loc o nouă răpire. De data asta, poliția a intervenit repede, așa cum ar fi trebuit să facă și acum 2 ani, și a salvat victima.

Județul Olt rămâne, oricum, raiul răpirilor de fete și femei, răpiri care nu se vor opri aici.

„Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii.

În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând a fi condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, anunță Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri