Caută
Close this search box.

Donald Trump crede că reţelele sociale sunt conduse de „bolnavi”

trump

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat că reţelele sociale au devenit „plictisitoare” de când nu mai poate posta pe ele şi a anunţat că va da în judecată Facebook, Twitter şi Google, despre care a spus că sunt conduse de nişte oameni „bolnavi”.

„Dăm în judecată Twitter, Facebook, Google. Îi dăm în judecată pe toţi, un proces colectiv. Pe oricine vrea să se alăture îl rog să ni se alăture”, a spus Trump într-un interviu acordat postului TV Fox News, informează Agerpres.

„Aceşti oameni sunt bolnavi”, a adăugat fostul preşedinte republican, cu referire la cei care conduc reţelele de socializare, în special directorul Facebook, Mark Zuckerberg, pe care l-a atacat cu precădere.

Zuckerberg „obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund, iar eu ziceam: Oh, e bine. Îl am pe şeful Facebook venind cu încântătoarea sa soţie (Priscilla Chan). Veneau şi luau masa cu mine la Casa Albă. Şi acum vedeţi ce-mi fac mie şi republicanilor (blocaţi pe Facebook) şi este un fel de nebunie. Dar în acest mod lucrează lumea”, a spus Trump.

Citește și: Austria, în stare de şoc din cauza unei aeronave NATO

El s-a dezlănţuit şi împotriva Twitter, cealaltă reţea de socializare care i-a suspendat contul după ce simpatizanţi republicani au luat cu asalt Capitoliul în ianuarie. „Ştiţi că atunci când am intrat pe Twitter cu 12 ani în urmă ea era o operaţiune eşuată. Şi apoi a devenit un succes şi mulţi oameni spun că eu am contribuit mult la aceasta”, a susţinut fostul preşedinte. El crede acum că, lipsite de postările sale, aceste reţele au devenit „plictisitoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri