Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat duminică seara la Realitatea PLUS pentru a vorbi cu fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, acum realizator la amintitul post, despre cum a fost perioada petrecută la penitenciarul Rahova, dar și despre alte subiecte de interes național sau doar presupuse a fi de interes național.

„Am o senzație foarte ciudată. Au trecut mulți ani de când n-am mai fost într-un studio de televiziune. La Rahova nu m-au invitat. Prin intermediul bunului meu prieten Codrin Ștefănescu, prin intermediul contului său de Facebook, am fost întrebat de ce am ales Realitatea. Nu eu am ales Realitatea. În alte părți de unde primisem semnale nu am mai fost contactat din motive pe care nu le cunosc.” a spus, în debut, Liviu Dragnea.

Citiți materialul în întregime pe ActiveNews: https://www.activenews.ro/stiri/Mustaciosul-muta-si-rade-tot.-Bombele-lui-Dragnea-din-primul-interviu-George-Maior-e-alcoolic-Coldea-conducea-Statul-Paralel-acum-preluat-de-Iohannis-pe-care-il-paste-puscaria.-PSD-e-un-partid-de-tradatori.-Am-infiintat-APP-Alianta-Pentru-Patrie-169423

Numai dumneavoastră, fiecare personal, puteți aprecia veridicitatea și consistența informațiilor din acest material.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here