Caută
Close this search box.

Dragnea, prima apariție publică după ieșirea din închisoare, către fosta consilieră întoarsă la Realitatea Plus: ”Suntem prieteni de familie. Să îți spun Anca sau cum să mă adresez?”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a apărut public, pentru prima dată după ieșirea din închisoare, duminică seară, de la ora 21:00, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus. Alexandrescu este o apropiată a lui Dragnea și fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, ultimul dintre cei trei premieri PSD din perioada fostului șef al social-democraților.

Începutul emisiunii a fost marcat de un schimb de replici călduroase între Anca Alexandrescu, care a devenit moderator la Realitatea Plus după condamnarea lui Liviu Dragnea, și fostul șef PSD.

Anca Alexandrescu a început emisiunea întrebând retoric: ”Credeați că ne vom opri? Nu ne-am oprit!”, iar Liviu Dragnea a marcat începutul emisiunii amintind că moderatoarea este prietenă de familie și nu știe cum să i se adreseze: ”Să îți spun Anca sau cum să mă adresez?”, a întrebat fostul social-democrat.

”Spuneți-mi cum vă simțiți confortabil”, a replicat fosta consilieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri