Imediat după încheierea lucrărilor Comgresului PNL, orașul Constanța s-a umplut de manifestanți, foarte multe persoane ieșind pe străzi cu pancarte și banner-e imense.

Unii spun că ar fi câteva sute de manifestanți, dar numărul lor crește rapid și masiv, iar pe imaginile prezentate ÎN DIRECT de televiziunile de știri se văd coloane masive, numărul protestatarilor părând să fie (cel puțin) de ordinul miilor.

Oar oamenii sunt extrem de motivați, de furioși și de hotărâți, așa cum se vede în imaginile prezentate în direct.

Protestatarii au fost inițial în fața Prefecturii, apoi au pornit spre Piața Ovidiu, umplând, practic, toate străzile pe care intrau.

Surse politice și civile din Constanța spun că mișcarea, foarte amplă, a izbucnit aproape spontan, atunci când mulți constănțeni s-au trezit cu interdicții la intrarea în diverse locuri publice, după ce Constanța a intrat sub regimul unor restricții datorate numărului de infectați la mia de locuitori.

Asta pe fondul imaginilor de la București, acolo unde congresmenii PNL, în număr de circa 5.000, s-au înghesuit ca sardelele atât în ”sala” de congres, cât și afară, la mici, pastramă și alte bunătăți, acolo unde a funcționat un adevărat talcioc în aer liber, fără niciun fel de măști sau restricții.

Manifestanții din Copnstanța scandează din ce în ce mai puternic, într-un adevărat cor care numără tot mai multe persoane:

”LIBERTATE”, ”Jos Iohannis”, ”Jos guvernul trădător”, ”Jos Arafat” , ”IEȘIȚI DIN CASĂ /DACĂ VĂ PASĂ!”, ”România, Țara mea / Nu vă bateți joc de ea!” și multe altele.

Toate acestea se repetă din ce în ce mai insistent și cu o intensitate din ce în ce mai mare, chiar la ora redactării acestor rânduri.

Pe banne-e uriașe stă scris: ”Libertate fără restricții”!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here