Caută
Close this search box.

Florin Cîţu, întrebat de presă dacă va demisiona: „Niciodată!”

florin cîţu

Florin Cîţu a declarat că niciodată nu va demisiona din funcţia de premier, acuzat de USRPLUS că aplică metoda Dragnea. Întrebat de jurnaliști dacă va demisiona, pentru a pune capăt crizei politice, Cîţu a răspuns: „niciodată”.

„Niciodată. Eu nu sunt un om iresponsabil, să las România în iarnă, fără guvern, cu valul 4, cu prețurile la energie, urmează discuția pe salariul minim, bugetul pe anul viitor. Văd că metoda Dragnea e adoptată de unii colegi, dar nu și de mine”, a spus Cîţu.

C]’u a mai susținut că președintele Senatului, Anca Dragu, vrea să scoată USR PLUS de la guvernare, prin sesizarea către CCR, în care solicită ca prim-ministrul să fie obligat să numească noi miniștri, adăugând că demersul este unul hilar”.

„Eu cred că doamna președinte al Senatului vrea să scoată USR de la guvernare, pentru că asta înțeleg, de fapt. Și înțeleg că doamna spune că trebuie să vin cu noi miniștri. Dacă se schimbă configurația Guvernului, nu pot să fie miniștri de la USR PLUS. Deci, (…) ne spune să scot USR de la guvernare. Este un demers hilar, cel puțîn, dar succes!”, a declarat Florin Citu, la Palatul Victoria.

Președintele Senatului a sesizat Curtea Constituțională, asupra unui conflict juridic de natură constituțională, ]ntre Guvern și prim-ministru, pe de o parte, și Parlament, pe de altă parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri