Caută
Close this search box.

GALERIE FOTO Simona Halep s-a căsătorit astăzi, cu iubitul ei, Toni Iuruc

simona halep

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc au avut cununia civilă astăzi, la Constanța, apoi vor sărbători alături de invitați, într-un local de pe malul mării.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la locație și au apărut pentru câteva secunde, în fața jurnaliștilor prezenți. Cei doi erau foarte zâmbitori, iar jucătoarea de tenis le-a făcut cu mâna celor prezenți. Mirii au apărut într-o mașină de 250.000 de euro, Bentley Flying Spur.

Stere și Tania Halep, părinții Simonei, au plecat puțin după ora 15:00, de la locuința lor, către locația în care a avut loc ceremonia.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep, potrivit Libertatea.

Printre numele importante care au venit la nunta jucătoarei de tenis se numără Ștefan Bănică, George Cosac sau Florin Segărceanu. Și nume importante din fotbal sunt prezente: Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu.

Ilie Năstase şi partenera sa, Ioana, au ajuns şi ei la petrecere. Fostul număr 1 mondial a venit îmbrăcat aşa cum a anunţat, într-o ţinută de general, albă, în timp ce Ioana avea o rochie roşie.

„Pe mine nu m-a anunţat nimeni că nu trebuie să am telefonul la mine. E aici, dar dacă trebuie să-l las, îl las fără nici o problemă”, a spus excentricul Ilie Năstase.

La clubul Fratelli, din Mamaia, acolo unde va avea loc petrecerea, au fost luate măsuri de securitate excepționale. Locul este bine păzit de forțele de ordine și a fost înconjurat de un gard, pentru a-i ține pe curioși departe.

În plus, a fost instalat și un cort de testare pentru COVID-19.

Artiștii care vor cânta la nunta Simonei Halep și Toni Iuruc sunt Dan Bittman, Loredana și Pindu, potrivit AS.ro. Sursa citată notează că și-ar putea face apariția și Smiley, și Andra.

Stere Halep, tatăl Simonei, a oferit în fața casei mai multe declarații despre cei doi miri și despre cum va decurge ziua.

„Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate. Noi suntem foarte transparenți, normali. Nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns.

Fiecare se îmbracă așa cum poate cum se simte bine. O să fie muzică. Doamne ajută, multă sănătate. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate”, a spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri