Caută
Close this search box.

George Simion s-a dus peste Sorin Grindeanu, să-i strice conferinţa de presă

simion

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, s-a trezit cu George Simion (AUR), în conferința sa de presă, în timp ce le cerea parlamentarilor USR PLUS să semneze alături de PSD, pe moțiunea de cenzură.

Simion i-a cerut lui Grindeanu să semneze pe moțiunea de cenzură, lansată de AUR.

„Am avut o întâlnire cu liderilor deputaților USR, care a zis că nu o să semneze o moțiune a PSD, în schimb ar fi dispuși să semneze această moțiune, singura care este acum. Haideți să semnați și dvs.”, i-a spus Simion lui Grindeanu.

Grindeanu a refuzat, susțînând că PSD va depune propria moțiune de cenzură/ „Depuneți moțiunea împreună cu USR”, i-a spus lui Simion.

„E nevoie de o opoziție hotărâtă. Dacă USR vor să treacă în opoziție, apreciez poziția lor. Acum zece minute am avut o discuție cu domnul Moșteanu, în sensul de a strânge semnături de la cei care vor să îl vadă plecat pe domnul Cîţu. Ce contează textul? E o aberație.

E nevoie de o moțiune comună a tuturor celor care vor să plece Guvernul Cîţu. AUR are 42 de semnături, USR are 80 și PSD are 160. Sunt destule semnături, ca moțiunea să treacă. Hai să ne punem toți semnătura pe moțiune”, a mai spus apoi George Simion.

Partidul Social Democrat a prezentat joi textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, care este axcum pus la dispoziție, pentru a fi semnat, a anunțat anterior prim-vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu.

„Astăzi, PSD va prezenta textul moțiunii de cenzură. (…) PSD este singurul partid care are puterea dată de numărul de parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură. Cine vrea ca într-adevăr acest guvern să pice, va semna moțiunea PSD. Restul sunt povești”, a declarat Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri